Så trist med regn och rusk

Nu har det i ett par veckors tid mest regnat och blåst här där jag bor. Det har inte varit många soliga dagar samt att det har varit rätt så kallt ute med! Idag så var första dagen på länge med sol, men istället var det minus ute och frost i gräset och is på bilarna. Nu är det nog inte långt borta förrän snön kommer skulle jag tro. Men det är nästan bättre att det gör det. Det är en "bättre" kyla än den i regnet! Sen gör ju snön det mycket ljusare. 

I helgen har jag förresten bjudit hem lite vänner. En av dem har precis fått nytt jobb på mekanisk verkstad, Axido, så vi ska fira det lite. Tanken är att laga lite mat, spela lite spel och dricka lite vin och öl.

Trevligt med en kompiskväll

Att bjuda hem vänner för mat och spel, det gjorde jag ofta förr. Men under tiden med coronan, så vart man ju mycket ensam. Det är skönt att man nu kan återgå lite till hur det var innan. Visst är man ändå orolig att det ska komma en ny våg, det har det ju gjort i bland annat Danmark. Men i Sverige verkar det lugnt, än så länge. Jag har ju vaccinerat mig med, så det känns ju lite tryggare.

Ska ta och ta fram de spel vi ska spela ikväll. Det blir bland annat Risk samt lite kortspel.

12 Nov 2021