Öka städlusten med bra musik

Städning, det är något alla sysselsätter sig med, i större eller mindre grad. Men städas, det bör det göras. Dels är det bra att ha det rent, trevligare och hälsosammare. Det är inte fel att skruva upp radion när du städar, då svängiga låter gör det så mycket lättare att städa faktiskt. Passa även på att öppna upp fönster för att vädra.

Smarta städtips

Ett tips är så klart anlita ett städföretag. Det finns ett som heter Städcompagniet och de skriver läs mer om våra städtjänster. Annars har jag ett par andra tips här, hur du städar på bra sätt.

Börja med ett rum i taget. Samla upp allt som inte hör hemma där, kasta skräp samt damma av alla saker. Köket kan ta lite längre tid, om du ska diska eller ställa in i maskin. Sovrummet kan du städa på samma sätt som vardagsrum med skillnad i att du bäddar sängen istället för att puffa kuddar i soffan. 

Avsluta med att dammsuga och sedan våttorka alla rums golv. 

Det är inte fel att satsa på att städa lite varje dag, så slipper du att städa en massa timmar på helgen. Att göra en storstädning varje vår och höst kan även det vara bra. Då verkligen städa allt, putsa fönster och så vidare.

Satsa på städfirma

Du som vill underlätta städningen på allra enklaste sätt, du anlitar så klart en städfirma som kan komma och städa hos dig varje vecka. 

30 Sep 2022