Njut av hösten

Är du lärare och kommer att vara höstledig, eller är det så att du har barn som kommer att ga höstlov? Hösten är inte allt för långt borta och då är det inte fel att göra något kul tillsammans. Men först ett tips för klassrummet, besök www.cadiform.se och köp nya skolmöbler. Hösten är en härlig tid. Är det vackert väder ut, så passa på att njuta av det. Skog och mark får ju nu härliga färger. Plocka med er löv hem och satsa på att pyssla med dem! Att fika ute går även det bra, trots att det är höst. Ute kan ni även göra skoj saker, som skattjakt, leta saker eller vad ni känner för. Sen, hösten kan ju även vara en tid där det är lite sämre väder. Då kan ni hitta på saker inne.

Inomhusnöjen

Är det regn och rusk ute, så se till att stanna inne och mysa. Tänd levande ljus, läs bra böcker samt njut. Ni kan baka eller laga mat tillsammans. Eller sätta er ner och pyssla. Att spela sällskapspel är även det trevligt, eller kanske lägga pussel? Det går ju göra en massa kul tillsammans. 

Hösten är en härlig tid så passa på att njuta av den. Du kan tillsammans med dina barn hitta på saker både ute och inne. Är det kanske lov på g, så ta en resa. Eller varför inte planera in för att ha ett halloweenparty! Det är ju snart den tiden med!

25 Aug 2022